Sunt președintele organizației PNL Sector 4

și bucureștean ,,cu acte în regulă” de ani buni. Am în spate o echipă de oameni tineri, dinamici, motivați, profesioniști, pentru care compromisurile și atitudinea ,,lasă că merge și așa” a administrațiilor anterioare sunt de neacceptat.

PNL Sector 4 își dorește un sector și o capitală unde se poate trăi civilizat, unde un șofer nu pierde 150 de ore pe an în trafic, cum se întâmplă acum, unde străzile și școlile sunt sigure, nu împânzite de traficanți de droguri, unde aerul este respirabil și parcurile nu sunt lăsate în paragină, devenind un real pericol, și unde Sudul și Nordul se dezvoltă în mod similar.

Vrem o comunitate căreia să-i putem spune, cu mai mult entuziasm, „acasă”. O comunitate mai verde, mai curată, mai aerisită și care garantează mai multe oportunități tuturor. Vrem ca Sectorul 4 să fie administrat cu și pentru oameni, printr-o interacțiune mai facilă, digitalizată, modernă.

Vino alături de echipa PNL S4. Avem nevoie de ideile, implicarea și sprijinul tău pentru proiectele de dezvoltare care pot schimba fața sectorului nostru.

Completează formularul de mai jos, iar colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp. Îți mulțumim!